✓ Koop veilig en vertrouwd bij de erkende dealer.
+31 85 060 3254  info@highendoutdoor.be
Steeds persoonlijk contact voor een leverafspraak!

Service en garantie

Wat valt er onder garantie?

Schade bij levering: Bij High End Outdoor streven we naar minimale transportschade. Helaas is dit niet altijd te vermijden. Als uw product bij aankomst beschadigd is, meld dit dan binnen de wettelijke termijn. Volg de stappen hieronder:

  1. Gebruik ons RMA-formulier voor uw melding.
  2. Vul alle verplichte velden in, inclusief ordernummer en gedetailleerde beschrijving van het defect.
  3. Na ontvangst reageren we binnen drie werkdagen via e-mail.
  4. Foto's van de schade kunnen gevraagd worden voor een passende oplossing.
  5. Afhankelijk van de schade ondernemen we actie, zoals vervanging of vergoeding.

Bij retourzendingen bent u verantwoordelijk voor eventueel verlies of schade. Bewaar daarom altijd de originele verpakking en verzendbewijs zorgvuldig. We verwijzen hier naar onze ruilen en retourneren pagina. 


Wettelijke garantie

Bij High End Outdoor geldt een garantie op al uw aankopen. Sommige producten hebben mogelijk aanvullende fabrieksgarantie, dit wordt aangegeven bij de desbetreffende producten. De dagtekening vermeld op het aankoopbewijs geldt als startdatum voor de garantie.

Indien een product bij ontvangst beschadigd is en/of niet naar behoren functioneert, verzoeken wij u vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk binnen de wettelijk vastgestelde termijn te melden.

Om uw melding te maken, verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van ons RMA-formulier. Het is belangrijk dat alle verplichte velden correct worden ingevuld, waaronder het ordernummer en een gedetailleerde beschrijving van het defecte artikel bij ontvangst. Daarnaast vragen wij om een uitgebreide beschrijving van de schade.

Nadat wij uw melding hebben ontvangen, kunt u binnen 14 kalenderdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten. Mogelijk zullen wij u vragen om foto's van het product te versturen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden op basis van deze beelden.

Wanneer u, na ontvangst van een verzendinstructie, een product retourneert, draagt u de verantwoordelijkheid voor eventueel verlies of beschadiging tijdens het transport. Het is tevens aan te raden om te allen tijde een bewijs van verzending te behouden.

Binnen de garantietermijn zijn alle kosten (inclusief verzendkosten) voor rekening van High End Outdoor indien een klacht gegrond wordt bevonden. Bij een ongegronde klacht kan de consument geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging, en zullen de gemaakte verzendkosten voor rekening van de consument komen. In dat geval zal High End Outdoor een vrijblijvende prijsopgave verstrekken voor de herstelkosten. Vervolgens kan de consument aangeven of zij akkoord gaan met de reparatie tegen het aangegeven bedrag, of dat zij afzien van verdere afhandeling. In het laatste geval zal het artikel worden geretourneerd, waarbij de verzendkosten voor de retourzending voor rekening van de consument zijn. High End Outdoor zal in geval van een ongegronde klacht een bedrag van 35 euro aan onderzoeks- en administratiekosten in rekening brengen.

Indien een klacht gegrond is, heeft de consument recht op kosteloos herstel, vervangende nieuwe onderdelen of een nieuw product. Indien herstel de voordeligere optie is, is het redelijk en toegestaan dat High End Outdoor de keuze van omruil afwijst en voor reparatie gaat.

De garantie is niet van toepassing in de volgende gevallen:

  1. Bij opzettelijke beschadiging of nalatigheid;
  2. Bij onjuist gebruik of gebrek aan passend onderhoud;
  3. Bij normale slijtage;
  4. Bij schade als gevolg van het niet naleven of onjuist opvolgen van de gebruiksaanwijzing.

De garantie die wordt verstrekt, laat de wettelijke rechten die u als consument heeft onverlet.

Garantie via High End Outdoor is enkel geldig indien het product bij ons is aangeschaft.

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ben je weg? Wacht even en ontdek hoe een tuinhuis je tuin kan transformeren.

Bekijk nu onze prachtige selectie tuinhuizen, blokhutten, chalets en creëer een oase van rust en schoonheid in je eigen tuin. Klik hieronder om onze volledige collectie te ontdekken!

Wat zoek je?