✓ Koop veilig en vertrouwd bij de erkende dealer.
+31 85 060 3254  info@highendoutdoor.be
Steeds persoonlijk contact voor een leverafspraak!

Ruilen en retourneren

Onze niet goed, geld terug garantie

Het kan soms lastig zijn om bij online aankopen te beoordelen hoe een product er in werkelijkheid uitziet. Kleur en afwerking kunnen anders zijn dan verwacht, of misschien ben je gewoon niet helemaal tevreden. Als er enige defecten zijn, neem dan eerst contact met ons op, zodat we dit voor jou kunnen oplossen.

Bij je aankoop gaan we ervan uit dat je weloverwogen hebt besloten, maar we begrijpen het als het artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Er geldt hierbij een handelingsfee van €14,95, welke wordt afgetrokken van het terug te ontvangen aankoopbedrag.
De retourkosten zijn voor rekening van de consument.

Tot 14 dagen retourneren

Indien het product zich tot 14 dagen na aankoop nog steeds in de originele verpakking bevindt en ongeopend is, kun je ons tijdig op de hoogte brengen. In dit geval kun je het artikel alsnog retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug, minus de handelingsfee.

Jouw product retourneren

Als je jouw High End Outdoor product wilt retourneren, neem dan contact met ons op en houd je ordernummer en het verzoek tot retournering bij de hand. Na contact sturen we je de retourinstructies.

Afhandeling

Zodra we jouw retourpakket hebben ontvangen, wordt het gecontroleerd op de volgende voorwaarden. Als je retournering wordt goedgekeurd, storten we binnen 14 dagen het bedrag terug, minus de handelingsfee, op je rekening.

Voorwaardes

We helpen je graag met je retournering, maar let op de volgende voorwaarden. Als je vragen hierover hebt, neem dan gerust contact op, en we zullen ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen.

  • Het product moet onbeschadigd, ongemonteerd en ongebruikt zijn.
  • Het product moet in de originele verpakking worden geretourneerd, zonder beschadigingen of opschrijvingen.
  • De verpakking moet compleet zijn, inclusief plastic folie, gebruiksaanwijzingen, zakjes en tempex.
  • De doos moet stevig worden afgesloten met transparante tape.
  • Het product moet aangetekend en verzekerd, met track & trace, worden teruggestuurd.
  • Het retournerende product moet goed beschermd zijn, zodat het onderweg niet beschadigd raakt.
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ben je weg? Wacht even en ontdek hoe een tuinhuis je tuin kan transformeren.

Bekijk nu onze prachtige selectie tuinhuizen, blokhutten, chalets en creëer een oase van rust en schoonheid in je eigen tuin. Klik hieronder om onze volledige collectie te ontdekken!

Wat zoek je?