✓ Koop veilig en vertrouwd bij de erkende dealer.
+31 85 060 3254  info@highendoutdoor.be
Steeds persoonlijk contact voor een leverafspraak!

Opbouwservice

Professionele opbouwservice voor jouw buitendromen

Bouw je aan je droomtuin en wil je jouw buitenruimte verrijken met een luxe overkapping, een sfeervol chalet of ander indrukwekkend houtstapelbouwproject? Als je het ambacht liever overlaat aan de experts, dan biedt de opbouwservice van High End Outdoor de perfecte oplossing! Ons ervaren team staat paraat om het montageproces van jouw droomproject met uiterste zorg op te pakken. We werken samen met gespecialiseerde externe partners, waardoor zij onze producten door en door kennen, terwijl wij verzekerd zijn van de hoogwaardige kwaliteit die zij jou kunnen bieden.

Kosten en betaling van de opbouw

Kosten

Bij een groot deel van ons assortiment waarop wij onze opbouwservice aanbieden, vind je de kosten vermeld bij het betreffende product. Deze informatie kun je terugvinden bij "Aanbevolen accessoires". Naast een montagehandleiding tref je, waar mogelijk, bij producten de bijbehorende opbouwkosten aan. Deze informatie staat onder "Aanbevolen accessoires".

In sommige gevallen kunnen er achteraf extra kosten voor montage bij de orderbevestiging worden toegevoegd. Deze kosten kunnen we helaas niet direct op onze website verwerken in de bestelling. Je krijgt hierover een melding tijdens het betalingsproces. Voor meer informatie kun je op het vraagteken bij de montageservice klikken of contact met ons opnemen.

Betaling

Als je hebt gekozen voor onze opbouwservice, kun je de kosten direct bij het plaatsen van de order voldoen. Je hebt ook de optie om deze kosten te betalen bij de oplevering van de opbouw.

Voorbereiding

Waar moet je op letten?

Bij gebruik van onze opbouwservice zijn de volgende aandachtspunten belangrijk:

  • De fundering voor het te bouwen object moet stevig, vlak en waterpas zijn, en voldoen aan de juiste afmetingen.
  • Als jouw project op betonpoeren rust, moet de grond juist niet verhard zijn. Er moet ruimte zijn om de betonpoeren op de juiste plek in te graven.
  • Schilder- en beitswerk maken geen deel uit van de montageopdracht. Als je het project na de montage wilt verven, houd er dan rekening mee dat de verbindingsdelen na de montage niet meer toegankelijk zijn voor schilderwerk.
  • Alle elektrawerkzaamheden, zoals fittingen en verlichting, kunnen wel gemonteerd worden, maar worden niet aangesloten. Dit dien je te regelen met een erkende installateur/elektricien of zelf uit te voeren.
  • Er moet altijd een elektrische aansluiting (220V) beschikbaar zijn op de plaats van opbouw.
  • Als de montage op een verdieping moet plaatsvinden, dien je ervoor te zorgen dat de benodigde onderdelen zich op die verdieping bevinden.
  • Het te monteren pakket moet binnen 10 meter van de opbouwlocatie liggen. Onze transporteur levert tot aan de straatkant als dit mogelijk is. Als deze locatie zich buiten 10 meter van de opbouwlocatie bevindt, dien je als klant de materialen naar de juiste locatie te vervoeren, anders kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.
  • Voor de montage is doorgaans een vrije ruimte van ongeveer 50 cm rondom het te bouwen object noodzakelijk. Als deze ruimte niet beschikbaar is op de opbouwlocatie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak voor de opbouwservice

Wanneer wij de montage van jouw project op ons nemen, streven we naar een korte tijdspanne tussen de levering en de daadwerkelijke opbouw. We nemen contact met je op om een geschikte leverdatum af te spreken, gevolgd door een opbouwafspraak die daar snel op volgt. Jouw tevredenheid is ons doel!

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ben je weg? Wacht even en ontdek hoe een tuinhuis je tuin kan transformeren.

Bekijk nu onze prachtige selectie tuinhuizen, blokhutten, chalets en creëer een oase van rust en schoonheid in je eigen tuin. Klik hieronder om onze volledige collectie te ontdekken!

Wat zoek je?