✓ Koop veilig en vertrouwd bij de erkende dealer.
+31 85 060 3254  info@highendoutdoor.be
Steeds persoonlijk contact voor een leverafspraak!

Over High End Outdoor

Hi!

Leuk dat je meer over ons te weten wil komen! We hebben 7 vragen aan onszelf gesteld die voor jou interessant kunnen zijn.

1. Wat is High End Outdoor?

High End Outdoor is een premium online specialist in houten tuinhuizen, tuinkantoren en houten garages. Wij zijn dus een webshop die puur gefocust is op premium tuinhuizen, tuinkantoren en garages. Onze collectie bestaat uit een geselecteerd aantal merken die ieder voldoen aan de kenmerken die wij belangrijk vinden: hoge kwaliteit, uniek design en gebruiksvriendelijk.

2. Wat betekent High End Outdoor?

De betekenis van onze naam is simpel. Onze focus ligt op producten van een zeer hoge kwaliteit en dit doen wij uitsluitend online. High End staat voor hoge kwaliteit, het topsegment, Outdoor staat voor buiten, alles wat buiten is en meer specifiek tuinhuizen, tuinkantoren en garages.

3. Hoeveel mensen werken er bij High End Outdoor?

Het team van High End Outdoor bestaat uit een gedreven en hechte club van 3 designliefhebbers met hoge eisen voor kwaliteit. We zijn dus allemaal gek op design, houden van modieuze tuinhuizen en dit in combinatie met een hoogwaardige afwerking.

Degene met wie je waarschijnlijk het meeste contact zal hebben is Doménique, ons Servicekanon! Doménique staat 7 dagen in de week klaar voor al je vragen via de telefoon, live chat én e-mail!
Dit is 'm: 

Een glimlachende man met kort, netjes gestyled haar, zelfverzekerd poserend in een professionele grijze blazer over een overhemd met knopen, tegen een cirkelvormige groen-gele achtergrond.

4. Wat zijn de merken van High End Outdoor?

Op dit moment bestaat onze collectie uit verschillende premium merken die speciaal door ons zijn geselecteerd. Ieder merk heeft iets bijzonders, van design tot geschiedenis en van handwerk tot duurzaamheid. Onze merken zijn:

Interflex
Woodvision
Hormann
Woodpro
Tuindeco

5. Waar staan wij voor?

Wij staan klaar voor Nederlanders en Belgen die op zoek zijn naar een tuinhuis van hoge kwaliteit, uniek design en geweldig comfort. Duurzaamheid, eigenzinnigheid en persoonlijke service staan hierbij centraal. Het is onze ambitie om jou een tuinhuis, tuinkantoor of houten garage te bieden die perfect aansluit op jouw wensen!

6. Waarin onderscheiden wij ons van andere aanbieders?

Wij onderscheiden ons ten eerste doordat wij de eerste premium online specialist in tuinhuizen zijn van België. Daarnaast hebben wij een uniek assortiment, waardoor het grootste deel van onze collectie bijna nergens anders in Nederland of België verkrijgbaar is.

Bovendien zijn wij een klein team, waardoor de kans groot is dat je dezelfde persoon aan de telefoon hebt. Hierdoor kunnen wij jou écht persoonlijke service bieden, omdat degene met wie je belt jou ook écht kent. 

7. Waar is High End Outdoor gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd in Maasmechelen, vlak naast de E314. Doordat wij uitsluitend online tuinhuizen aanbieden hebben wij hier geen showroom. We hebben wel de mogelijkheid om jou via een video-meeting te begeleiden naar jouw ideale tuinhuis. Doordat we geen showroom hebben kunnen we de scherpste prijzen steeds aanbieden.

De essentie

Een tuinhuis moet een weerspiegeling zijn van jouw karakter en jouw unieke persoonlijkheid. Daarom vinden we het bij Highendoutdoor.be belangrijk dat jij een tuinhuis koopt die echt bij jou past en waarvan je lang plezier hebt. Ook vinden we dat de kwaliteit en het comfort het design moet evenaren. Daarom bieden wij alleen comfortabele eyecatchers waar je lang van kan genieten.

Onze missie

Highendoutdoor.be is een online aanbieder van tuinhuizen, tuinkantoren en houten garages. Wij staan klaar voor de moderne Nederlander en Belg die op zoek is naar een tuinhuis van hoge kwaliteit, uniek design en geweldig comfort. Duurzaamheid, eigenzinnigheid en persoonlijke service staan hierbij centraal. Het is onze ambitie om iedere bezoeker van onze website een tuinhuis of overkapping te bieden die perfect aansluit op zijn of haar wensen.

Onze visie

Uitgroeien tot de meest toonaangevende online bestemming voor high-end tuinhuize, tuinkantoren en houten garages voor particulieren en bedrijven in heel Europa, door het bieden van de meest unieke designs, de hoogste kwaliteit, het beste comfort en de beste service.

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ben je weg? Wacht even en ontdek hoe een tuinhuis je tuin kan transformeren.

Bekijk nu onze prachtige selectie tuinhuizen, blokhutten, chalets en creëer een oase van rust en schoonheid in je eigen tuin. Klik hieronder om onze volledige collectie te ontdekken!

Wat zoek je?